tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kiusallinen paluu

HEI!

Terve pitkästä aikaa. PITKÄSTÄ! En haluu ees nähä kuinka kauan sitten tein viime postauksen ja sekin oli niin vaivainen. Päätinpä nyt kesän kunniaksi heittää tänne blogiin kuvia ja sanoa syvällä rintaäänellä, että oon elossa. 

Mulla on ollut hauskaa, kun viimeks nähtiin, mutta mitenkäs teillä?
*Perushöpötys*

Tosiaan miulla on vaan kaksi nukke Mei ja Roxanne. Ja Mei sai jo jonkin aikaa sitten melkoisen muodonmuutoksen, joten saatte nyt nähdä päivityksen!

 






 Mei sai tosiaan uuden simmukat ja peruukin. Tyttö on ollut kolme vuotta jo kai minulla ja nyt sai kunnon muutoksen! Mitäs kommenteja?



Vielä molemmat neidot!


Tasa-arvon nimissä Roxannekin!


Kaivatoonko minua yhä bloggerin ihmeelliseen maailmaan?

8 kommenttia:

  1. They're so prettyyy ;-;♥ Mein muodonmuutos on mahtava! Toki se edellinenkin lookki oli upea mutta ahh rakastan tätä nykyistä o3o~♥ Ja jaksan edelleen ihkuttaa Ddalgin meikkiä, se on niin täydellinen TT^TT♥ Toki Patenkin meikki on ihana 8D Sä tarviit seuraavaks jonkun millä on super räväkkä meikki ja tyyli, hih, vai hamstraatko söpöjä tyttöjä lisää? Uu tai Tae! Isul! hhohohohooooooo suunnitelmia ~~

    - Tia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeh ~ Kiitti Tia 8"D Söpöjä tyttöjä toki lisää, kun olisi siihen se rahoitus! D: Tai ehkäpä joku emo lapsi .__. Suunnitelmia.. ~ Kiitoooos!

      Poista
  2. Mei on mun mielestä tosi nätti tolla lookilla <3 Nyt tää ja Roxanne näyttää jotenkin samaistuvan toisiinsa, koska molempien ulkonäkö on tollanen mystinen, mutta kaunis ! Toi tokavika kuva on varsinkin ihana, toi aurinko joka tulee näiden takaa on upea ja muutenkin nää kaksi on niin suloisia :-) Myös viimeinen kuva on ihana, siinä on kauniin vaaleanpunaiset sävyt..wow en mä voi muutakaan sanoa (tai en osaa) Sä oot kyllä hyvä kuvaamaan, toivottavasti tullaan näkemään sun postauksia enemmänkin jatkossa ~ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tytöt eivät ole kauhean 'perus' näköisiä 8"D Mutta ovathan molemmat kauniita lapsosi! Toivotaan, että motivaatio pysyy~ Kiitos todella paljon kommentista! ^o^

      Poista
  3. Apua kun mulla on ollut ikävä sua ;o; toivottavasti en kuulosta liian pelottavalta heh
    Katoin just yks päivä tuota viime postausta ja toivoin niin kovasti että palaisit >u< Ja yay koska nyt oot täällä taas :3 Mei ja Roxanne on molemmat jotain liian ylitäydellistä, nams tuun varastaan ne 8) <3 Erityisesti tykkään molempien chipeistä, hih :v: Roxanne kukkakruunulla on rakkautta mums ♥️
    Toivottavasti postailet nyt useammin, vaikka tiiän kuinka vaikeeta on pitää motivaatio yllä ^^'

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yaay~ Joku on kaivannut mua ;-; 8"D Pakkohan on nyt yrittää, kun joku on täällä lukemassa näitä! Mutta kaaaaaaauhean paljon kiitos kommentista!

      Poista
  4. Oli niin ikävä ! Ja muuten mistä oot ostanu noi peruukit ja simmut?
    Kysyn vain uteliaisuuttani :)

    VastaaPoista